Jučerašnji prolom oblaka dobro nam je poremetio planove. Osim što je seniorsko finale pomaknuo sa subote na nedjelju (danas), a možda i za ponedjeljak, otkazao je ženski turnir. Nakon prvotnih pet ženskih ekipa, ostale su samo dvije te će cure svoje bodove u lovu na Šalatu morati tražiti u Kutini i u Dugavama.

No, danas ćemo, ako nam kiša ponovno ne prebaci završnicu za ponedjeljak, u Bjelovaru gledati sjajni mali nogomet između četiri ekipe koje su pokazale najviše na ovom turniru.

U polufinalima ćemo gledati lokalno-zagrebački dvoboj. Najveći favorit za naslov je Domorad, koji je “rasparao” skupinu s gol-razlikom 20:2, a onda je u četvrtfinalu na penale izbacio također jednog od favorita Autoškolu Signal. No, u polufinalu ih čeka najteži zadatak, mlada zagrebačka ekipa Dječji nogomet koja je u četvrtfinalu izbacila Meteoru Futsal i dodatno se “učvrstila” na čelu ukupnog poretka. Dječaci iza sebe imaju srebro (Petrinja) i broncu (Črnomerec), a u Bjelovaru love zlato.

U drugom polufinalu gledat ćemo dvoboj između najvećeg iznenađenja dosadašnjeg djela turnira, lokalne ekipe Koestlin, koja se prvo “provukla” u drugi krug svladavši nakon preokreta Cvjetno Pinkdroidse, a potom je na penale izbacila favorizirani CB Lav Rizman MNK Grubišno Polje. Koestlinu će se suprotstaviti zagrebačka ekipa Autoklub Sveučilište FPZG Futsal koja se nakon četvrtfinala na Črnomercu dodatno pojačala s četiri igrača Futsal Dinama i s maksimalnim učinkom stigla do polufinala.

Pozivamo sve pratitelje da na Facebook napiši svoju (vremensku) prognozu polufinalnih parova i ukupnog pobjednika te da dođu u centar Bjelovara i pogledaju najbolji turnir u ovom dijelu Lijepe naše. Danas ili sutra, objavit ćemo na našim kanalima…