Drugi dan Trofeja Dinamo u Bjelovaru započeo je dvobojem skupine A u kojem je Matija Tolić zabio jedini pogodak na utakmici između Dječjeg Nogometa i Koestlina i vodećoj momčadi u ukupnom poretku donio prva tri boda na trećem turniru natjecanja.

Dječji Nogomet prolaz je izborio odigravši neriješeno s Cvjetno Pinkdroidsima. Josip Ištuk doveo je Dječake u vodstvo pogotkom u 14., a izjednačio je Ivan Liović u 17. Dominik Cvišić ponovno je doveo Dječji Nogomet u vodstvo pogotkom u 23. da bi Vedran Škorić zabio u 27. i Pinkdroidsima donio bod.

Kako su Hakleri odustali od natjecanja, o drugom putniku u četvrtfinale odlučivao je dvoboj između Pinkdroidsa i Koestlina. Iako su Pinkdroidsi dva puta vodili pogocima Škorića (2’ i 7’), Koestlin je stigao do konačne 3:2 pobjede na krilima trostrukog strijelca Franje Jakovića (2’, 14’ i 24’).

Drugi krug jučer je izborila još jedna zagrebačka ekipa, Auto Klub Sveučilište FPZG Futsal koja je s 2:1 svladala favoriziranu Autoškolu Signal nakon preokreta – Hrvoje Trupac doveo je domaćine u vodstvo u 5., a preokrenuli su Ivan Šulentić (22.) i Mateo Mužar (28.) – da bi Politolozi u drugoj utakmici s 5:2 svladali Budi Ponosan Securitas.

Mreže su do 10. minute mirovale, kada kreće političko-novinarski šou, te FPZG-ovci do kraja poluvremena na krilima trostrukog strijelca Mislava Pervana i dvosrtukog Marka Pavičića dolaze do prednosti od 5:0. Pobjedu gostiju ublažili su Mužar autogolom (17’) i Blaženko Klarić u 24.

Sve rezultate s TD Bjelovar i ljestvicu strijelaca možete pronaći OVDJE.

Danas je na rasporedu sedam utakmica nakon kojih ćemo saznati sve putnike u četvrtfinale. Vidimo se u Bjelovaru!