Danas će se odigrati polufinala i utakmice za odličje seniorskog dijela Trofej Dinamo Bjelovar, a jučer smo u četiri utakmice četvrtfinala gledali čak tri raspucavanja šesteraca, dok je posljednja završena rezultatom 2:1 što dodatno potvrđuje o koliko se izjednačenom turniru radi!

U prvoj utakmici gledali smo “finale prije finala”, dvoboj dvije lokalne ekipe, Domorada koji je suvereno osvojio grupu s gol-razlikom 20:2 i jednog od favorita Autoškole Signal. Domorad je poveo pogotkom Vaclaveka u 7., a izjednačio je Kuprešak u 10. Do kraja nije bilo pogodaka te se pribjeglo raspucavanju šesteraca. Za Domorad poentirali su Vaclavek i Kozić, a za Signal  nisu bili precizni Vrbanić i Tirić te je Domorad izborio plasman u polufinale.

U drugom četvrtfinalu doživjeli smo iznenađenje! Favorizirani CB Lav Rizman MNK Grubišno Polje na odmor je otišao s 1:0 prednosti protiv Koestlina pogotkom Ante Vicića. No Vučak je izjednačio u 18., da bi Lavovi iz Grubišnog Polja ponovno došli u prednost u 22. drugim pogotkom Vicića. Ipak, Vučak je u 27. uzvratio svojim drugim pogotkom te smo ponovno gledali šesterce. Za Koestlin je zabio Jaković, a igrači CB Lava Rizmana MNK Grubišno Polje promašili su sva tri penala, odnosno suparnički golman je obranio sva tri, i u drugi krug prošao je “autsajder” Koestlin.

Ljepotica večeri bila je utakmica “klinaca”, Dječji nogomet poveo je preko Dominika Cvišića, a na 2:0 povisio je Josip Ištuk, no Meteora Futsal do poluvremena smanjuje preko Frana Vukelića. U 23. je 3:1 za Dječake, zabio je Antun Grozdek, no Meteora se do kraja pogocima Brune Devčića i Filipa Novaka vraća u igru i uspjela je izboriti penale u kojima je Dječji nogomet zabio četiri gola, a Meteora tri te su Dječaci izborili svoje treće polufinale na natjecanju. Za sada imaju srebro i broncu…

U posljednjoj utakmici napokon smo gledali dvoboj bez penala. Martin Buzuk doveo je domaći Drvodjelac u vodstvo, a Autoklub Sveučilište FPZG Futsal preokrenuo je pogocima Ivana Šulentića i Marka Pavičića u 21. i 24.

U polufinalu se danas tako sastaju Domorad i Dječji nogomet  (19 sati), te Koestlin i Autoklub Sveučilište FPZG Futsal (19:40). Nakon toga igra se revijalna utakmica, raspucavanje penala za treće mjesto, a u 21:30 je finale.

Nemojste propustiti sjajan mali nogomet na atraktivnoj lokaciji u centru Bjelovara. Vidimo se!