Turnir u Bjelovaru otvoren je derbijem skupine B u kojem je CB Lav Rizman MNK Grubišno Polje s 2:1 svladao lokalne mladiće iz OPG Vidojevića. Pogotke za “Lavove iz Grubišnog Polja” zabili su Alen Grafina u 5. i Hrvoje Mesar u 26., a počasni pogodak za “Poljoprivrednike” zabio je Luka Barešić u 29.

U drugoj utakmici skupine CB Lav Rizman došao je na korak do drugoh kruga svladavši osvajača Petrinje Meteoru Futsal s 5:1. Meteora je povela preko Lovre Ciglera, no Grubiščanci do kraja poluvremena preokreću autogolom Marka Vukovića i pogotkom Danka Tomašeka, a u nastavku potvrđuju pobjedu na krilima Benjamina Takača, Tomašeka i Dominika Bahuna.

CB Lav Rizman GP skupinu je zaključio remijem (2:2) protiv drugog Caffe Bara, Marijana, čime smo dobili prvog četvrtfinalista. Tomašek je doveo Lavove u vodstvo, a Marijan preokreće preko Joakima Kristića i Brune Lovrekovića, da bi bod i definitivni prolaz u drugi krug Grubišnom Polju donio Hrvoje Mesar.

Drugu utakmicu na turniru odrigali su Meteora Futsal i OPG Vidojević, zagrebački sastav slavio je s 4:2, no Meteora će u posljednjem kolu morati svladati CB Marijan kako bi prošla dalje. Osvajači Petrinje stigli su u vodstvo pogocima Filipa Novaka i Blaža Kompljenovića da bi se OPG Vidojević vratio autogolom Frana Vukelića i pogotkom Siniše Đipala u 27. Ipak, Meteora u posljednje dvije minute postiže dva pogotka i stiže do četvrtog boda u skupini.

U skupini D Drvodjelac je na krilima četvetrostrukog strijelca Martina Buzuka koji je odmah dobio nadimak “Bazuka” i koji je već prvog dana istaknuo kandidaturu za prvog topnika tunira, s 4:1 svladao Vigner i Ekipu za koju je jedini pogodak zabio Lucian Radmilović.

Ipak, Vigner i Ekipa stigla je do prvih bodova svladavši zagrebačku Dubravu nakon preokreta s 4:2. Dubrava je povela preko Tonija Klarića i Marka Smolje do 5. minute, da bi Vignerova ekipe preokrenulapreko Patrika Megerlea, Karla Matića i dvama pogocima Filipa Kličeka.

Treba napomenuti kako je prvog dana od natjecanja odustala ekipa Partizanovo, koja je uzela ime po igralištu na kojem se igra turnir. “Grobari” se nisu uspjeli skupiti te će se sve njihove utakmice u skupini C registrirati 0:3 bez borbe.

Danas su na rasporedu utakmice skupina A i C s time se utakmice Partizanova neće odigrati…