S današnjim utakmicama počinje treći ovosezonski turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo, TD Bjelovar! Bjelovarci drugi put organiziraju Trofej Dinamo turnir, a ovaj puta na njemu se nalazi 16 seniorskih ekipa, dok prijave za ženski turnir, koji se igra u nedjelju 23. lipnja, traju do petka (21. lipnja).

Podsjetimo, TD Bjelovar igra se na atraktivnom igralištu u centru grada, a ukupni nagradni fond iznosi 15.000 kuna…

Seniorski dio turnira ove godine broji 16 ekipa raspoređenih u četiri grupe po četiri momčad. Od tih 16 sudionika, 11 je „lokalnih“ ekipa, iz Bjelovara i okolice i pet zagrebačkih.

Krenimo prvo s gostima.. U skupini A nalaze se dvije zagrebačke ekipe, Dječji nogomet vodeća je ekipa u lovu na Šalatu (18 bodova), a Cvjetno Pinkdroidsi standardni sudionici natjecanja koji su na prva dva turnira zapeli u grupi. U skupini B imamo Meteoru Futsal, osvajača TD Petrinja i drugu momčad u ukupnom poretku (16 bodova). U skupini C se pak nalazi Auto klub Sveučilište – FPZG Futsal, ekipa koja je na TD Črnomercu zapela u četvrtfinalu, a u skupini D smjestila se, kao posljednja prijavljena ekipa, nepoznanica Dubrava. Trenutno nam nije poznato tko predstavlja zagrebački kvart s istoka Zagreba…

Od domaćih ekipa napomenimo kako su se u blage favorite natjecanja prometnuli Domorad, ekipa koja dugi niz godina igra zajedno i uvijek nekako završi u završnicama turnira. Zatim, Autoškola Signal sastavljena je od igrača domaćina MNK Bjelovara i NK Ždralovi, OPG Vidojević je odlična mlada ekipa, a CB Lav Rizman – MNK Grubišno Polje je ekipa sastavljena od nedavno osnovanog kluba koji će se natjecati u 2.HMNL Zapad.

Stoga, samim pogledom na skupine jasno možemo zaključiti kako se skupina B prometnula u „skupinu smrti“ (Meteora, nemate sreće).

Turnir će se otvoriti danas u 18 sati dvobojem između OPG Vidojevića i CB Lava-MNK Grubišno Polje, a domaćini su „izbacili“ raspored za prva tri dana turnira. Rezultate i ljestvicu strijelaca turnira možete pratiti na aplikaciji Leagues&Tournamenst i OVDJE.