Svega nekoliko minuta nakon što sudac odsvira kraj finala na Črnomercu između Playboxa i Poliklinike Ribnjak Autoškole Klindić, kreće rastavljanje plave podloge, spremanje u kamion i transportiranje u Bjelovar u kojem u utorak, 18. lipnja počinje treći turnir u sklopu ovosezonskog natjecanja Trofej Dinamo.

Jučer je organizator turnira MNK Bjelovar održao ždrijeb skupina seniorskog dijela turnira. 15 ekipa raspoređeno je u četiri skupine, od čega ih tri imaju četiri momčadi, a skupina D tri. No, domaćini su ostvili mogućnost da se još jedna ekipa prijavi do početka utakmica skupine D i popuni to posljednje, 16. mjesto na turniru. “Tko prvi, njegova djevojka”, stoga požurite s prijavama (vidi pod “Osobna karta turnira”)!

MNK Bjelovar danas će na svojim službenim stranicama objaviti raspored prvog dana natjecanja (mi ćemo ga zbog finala TD Črnomerec objaviti sutra ujutro), a završnica seniorskog dijela igra se u subotu 22. lipnja.

Što se tiče ženskog dijela turnira, on će se odigrati u jednom danu, u nedjelju 23. lipnja, a prijave su otvoreno do petka (21. lipnja).

TD Bjelovar igra se na Starom Partizanovom igralištu na Trgu Hrvatskog Sokola na kojem nas očekuje šest dana vrhunskog malog nogometa i odlične zabave s kojom ćemo, između ostalog, dočekati prvi dan ljeta!

Vidimo se, legende!

Osobna karta turnira:

Ime: Trofej Dinamo Bjelovar
Datum: 18.06.–23.06.
Lokacija: Staro Partizanovo igralište (Trg Hrvatskog Sokola, Bjelova)
Kategorije: Seniori (4+1) i žene (4+1)
Nagradni fond: 15 tisuća kuna seniori (1.-10.000, 2.-4.000, 3.-1.000)
Kotizacija: 800 kuna (seniori), 500 kuna (žene)
Partneri: MNK Bjelovar, Grad Bjelovar, Futsal Dinamo, Karlovačko, Poliklinika Milojević, Catering Kvatrić, HEP, PROsport, Football Mania, Fortis Labor i HRFutsal.
Prijave za turnirOVDJE, na mail trofejdinamo@gmail.com, u inbox službene Facebook stranice natjecanja, u inbox MNK Bjelovara ili na brojeve telefona 099 323 2232 (Luka) te 098 182 8999 (Željko).
Branitelji naslova: Jelena Trade (seniori) i ŽMNK Slovenske Gorice (žene)
Godina održavanja: 2.

Upiši se u povijesti i postani legenda!