Prvog dana Trofeja Dinamo 2019 odigrane su tri utakmice skupine A turnira u Petrinji, a dalje su prošle ekipe Vulkanizacija Mario i Siščani i Petrinjci BBB dok su se od natjecanja oprostili Prijatelji. Apsolutni junak prvog dana bio je Marko Korečić koji je zabio 16 pogodaka u dvije utakmice za Vulkanizaciju Mario, čime je došao na jedan pogodak od dosadašnjeg rekordera na jednom turniru, Luke Modrića iz Bjelovara prošle godine kada je zabio 17 pogodaka.

Ovogodišnje izdanje Trofeja Dinamo otvorili su Siščani i Petrinjci BBB protiv Prijatelja, lokalni Boysi na kraju su slavili s 5:2 i napravili veliki korak prema četvrtfinalu. Boysi su vodili s čak 5:0 dvama pogocima Mislava Salopeka te po jednim Lovre Kudleka, Andreja Velića i Branimira Rožankovića, dok je počasne pogotke za Prijatelje zabio Kristijan Vrbanac.

Prijatelji su se oprostili od natjecanja nakon druge utakmice koju su izgubili s 4:18 od Vulkanizacije Mario. Spomenuti junak Korečić zabio je 10 pogodaka, četiri je zabio Boris Kajić, a po dva Ivan Lovrić i Ivan Cerjak. Dva pogotka za Prijatelje zabio je Marin Kušan, a po jedan Vrbanac i Martin Elblinger.

U borbi za prvo mjesto skupine, Vulkanizacija Mario nadvisila je Boyse iz Siska i Petrinje s 9:2, a Korečić se još šest puta upisao u ljestvicu strijelaca, dva pogotka zabio je Kajić, a jedan Cerjak. Golove za BBB zabili su Tomislav Lulić i Matej Mioković.

Danas su na rasporedu utakmice skupine B u kojoj se nalaze dvije zagrebačke ekipe (Cvjetno Pinkdroids i MNK Meteora Futsal) te jedna sisačka, futsal-drugoligaš MNK Siscia.

Skupina A:

1. Vulkanizacija Mario 200 27:6 6
2. Siščani i Petrinjci BBB 101 7:11 3
3. Prijatelji 002 6:23 0

Nastupili:

Vulkanizacija Mario – Vedran Kovačević, Ivan Cerjak, Ivan Lovrić, Boris Kajić, Marko Korečić; Voditelj: Mario Polanšek

Siščani i Petrinjci BBB – Andrej Velić, Branimir Rožnaković, Mislav Salopek, Boris Dunaj, Lovro Kudlek, Hrvoje Sekulić, Matej Mioković, Tomislav Lulić; Voditelj: Karlo Veljača

Prijatelji – Marin Radušević, Marin Kušan, Ivan Kušan, Nikica Novosel, Marijo Vancaš, Tomislav Milošić, Martin Elblinger, Matija Škrljac, Kristijan Vrbanac, Luka Vidnić; Voditelj: Marin Kušan