Poznato je kako igraći Futsal Dinama na Trofeju Dinamo igraju raspoređeni u dvije ekipe – Cvjetno Polikliniku Milojević i prošlogodišnjeg finalista Playbox (Matija Rajh je prošle sezone igrao za ekipu BDMŽ Sofascore).

Međutim, igrača Dinama neće biti na prvom turniru ovogodišnjeg natjecanja koji se igra od 1. do 8. lipnja u Petrinji. Razlog je odlazak kluba na međunarodni turnir u Japanu o kojem više možete pročitati OVDJE.

No, to ne znači da igrači zagrebačkog prvoligaša neće nastupiti na ovogodišnjem natjecanju, priključit će se već na drugom turniru (prvom zagrebačkom) koji se igra na Črnomercu u spomen na osnivača kluba i prvog trenera Matu Čuljka.

„Ulazimo u treću godinu natjecanja, govorili su da se sistem 4+1 neće biti zanimljiv, a evo natjecanje, svake godine raste, „feedback“ je jako dobar od ljudi koji dođu igrati i gledati turnire. Ovo je još jedan projekt u kojeg smo vjerovali i koji se na kraju pokazao uspješan i živi sam za sebe. I Pub kviz i Šalata i Trofej Dinamo naši su projekti u koje smo uložili prije svega vrijeme, energiju i trud naših vjernih volontera i rezultat se vidi. Igrači Futsal Dinamo neće sudjelovati na prvom turniru u Petrinji jer smo tada u Japanu, no na ostalim turnirima svakako budemo. Mi stariji za Polikliniku, a oni mlađi za Playbox“, rekao je predsjednik Futsal Dinama u intervjuu za klupsku stranicu.

Za sve turnire Trofeja Dinamo možete se prijaviti na trofejdinamo@gmail.com, na Facebook stranici natjecanja ili Facebook stranici jednog od turnira. Sve relevantne informacije o natjecanju možete pronaći OVDJE.