Od kada je Futsal Dinamo predstavljen široj javnosti na kultnoj zagrebačkoj Šalati, mi se kao klub svojim ponašanjem i primjerom trudimo sačuvati, duh Zagreba i Dinama te okupljati mlade Zagrepčane i približiti ih sportskim terenima.

Futsal Dinamo je, stoga, povezao najbolje zagrebačke kvartovske malonogometne turnire u jedinstveni sustav natjecanja pod nazivom “Trofej Dinamo”. U sklopu ovog natjecanja, priključili smo tri tradicionalna zagrebačka turnira – Malonogometni turnir Dubrava, Malonogometni turnir Dugave i Malonogometni turnir Jarun. Uz njih će se odigrati turniri West Gate (na krovu shopping centra) i turnir na Opatovini u samom centru Zagreba.

Osam najboljih ekipa iz svih turnira odigrat će završnicu početkom devetog mjeseca na zagrebačkoj Šalati, a finale će se održati neposredno prije početka revijalne utakmice koju Futsal Dinamo svake godine tradicionalno predstavljanja momčadi za predstojeću sezonu.

Ekipa koja na Šalati podigne Trofej Dinamo biti će se najbolja u Zagrebu, budući da će Trofej Dinamo biti jedan od najbrojnijih turnira u Republici Hrvatskoj (više od 200  utakmica) na kojem će sudjelovati vrhunski nogometaši i malonogometaši (više od 1000 igrača) i odlične malonogometne ekipe (više od 100 momčadi sveukupno).

Cjelokupni nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna.

Što se tiče sustava natjecanja, igra se 5+1 prema modificiranim futsal pravilima s loptom peticom reduciranog odskoka.

Pobjednička momčad upisat će se na Trofej Dinamo, izrađen od metala u obliku štita s malim slovom “d” u sredini. Dok će donji dio pehara izgledati kao replika postolja spomenika Banu Josipu Jelačiću kao simbolu Zagreba. Pobjednici će dobiti male replike trofeja kao stalne nagrade.

U promociju Trofeja Dinamo i kvartovskih turnira bit će uključene legende Dinama i zagrebačkog nogometa. Tako će turnir u Dugavama promovirati Silvio Marić, turnir na Jarunu Tomo Šokota, turnir u Dubravi Eddy Bosnar, turnir West Gate Hrvoje Čale i turnir Centar, Antonio Franja.

 1. Centar – Opatovina
  Datum: 9.-11. lipnja
  Mjesto: Osnovna škola Miroslava Krleže
  Promotor: Antonio Franja
 2. Dubrava
  Datum: 15.-18. lipnja
  Mjesto: Osnovna škola Vjenceslava Novaka
  Promotor: Eddy Bosnar
 3. Jarun
  Datum: 20.-25. lipnja
  Mjesto: Osnovna škola Ivana Meštrovića
  Promotor: Tomislav Šokota
 4. West Gate
  Datum: 30. lipnja – 2. srpnja
  Mjesto: West Gate (krov shopping centra)
  Promotor: Hrvoje Čale
 5. Dugave
  Datum 25.-27. kolovoza
  Mjesto: Osnovna škola Dugave
  Promotor: Silvio Marić

Završnica: Šalata
Datum: 1.-2. lipnja
Lokacija: SRC Šalata