Drugi turnir Trofeja Dinamo 2020 održat će se od 29. srpnja do 1. kolovoza u plavom Slavonskom Brodu.

Prošle godine Brođani su prvi put ugostili Trofej Dinamo koji se održao u sjajnom ambijentu terena smještenog u podnožju Brodske Tvrđe.

Dinamovci iz Borda (predvođeni jednom od najjačih podružnica Bad Blue Boysa) i okolice prošle su godine organizirali fantastičan turnir, svih šest dana igrao se odličan mali nogomet, tribine su bile krcate, a cijeli turnir obilježile su dvije bakljade i navijanje u finalnoj utakmici. Planove im nije poremetio ni obilni pljusak neposredno pred početak finala.

Možemo reći kako je brodskim Trofeje Dinamo prošle godine „izdominirala“ ekipa Peugeot Auto Expert, koja je osvojila turnir u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji.

Također, turni su obilježili vrhunski malonogometaši poput legendarnog Marija Petrovića, zatim Almedina Bundavice, Antonija Sekulića, Armanda Kajfeša, Dražena Čavara i drugih.

Ostat će isto tako zabilježeno kako je na TD Slavonski Brod 2019, za svoju ekipu MNK Brod 035, zaigrao i 18-godišnji Jure Bogdanović koji je na najveću žalost, zajedno sa 16-godišnjim Zoranom Jakićem preminuo u teškoj automobilskoj nesreći 31. listopada 2019.

Ovogodišnji Trofej Dinamo u Brodu je turnir s najvećim nagradnim fondom na ovogodišnjem natjecanju!

Ukupni nagradni fond od 22.000 kuna podijelit će seniori (kotizacija: 800 kuna) i veterani (kotizacija: 500 kuna), a uz njih, održat će se još dva turnira za mlađe kategorije – U13 i U11. Ti turniri igraju se za pehare i, dakako, prestiž!

Za sve vas koji se s prijelaza sa srpanj na kolovoz ne nalazite na Jadranu, neovisno o tome jeste li iz Slavonije, Zagreba ili ostatka Hrvatske, vjerujemo da ne postoji bolje mjesto za odmor i zabavu od Trofeja Dinamo uz Brodsku Tvrđu.

S obzirom na entuzijazam Brođana, sigurni smo da ćemo i ove godine uživati u fantastičnom turniru i vrhunskoj fešti.

OSOBNA KARTA:

Ime: Trofej Dinamo Slavonski Brod
Datum: 29.07.-01.08.
Lokacija: ŠRC Klasije (Borovska)
Kategorije: Seniori (4+1), veterani (5+1), U13 (4+1), U11 (4+1)
Nagradni fond: 22 tisuća kuna
Kotizacija: 800 kuna (seniori), 500 kuna (veterani)
Partneri: SB86, ŠRC Klasije, Futsal Dinamo, Ožujsko pivo, Peugeot Autoexpert, Grad Slavonski Brod, Turistička zajednica Grada Slavonskog Brod, Turistička zajednica Brodsko-posavske županije i Fortis Labor.
Prijave za turnirOVDJE, na mail info@trofej-dinamo.hr, u inbox službene Facebook stranice natjecanja, u inbox Trofej Dinamo Slavonski Brod ili na brojeve telefona 097 783 9038 (Bruno) te 091 783 8221 (Matej).
Branitelji naslova: Peugeot Autoexpert GOMBR (seniori), Peugeot Autoexpert (veterani).
Godina održavanja: 2.