Nakon što smo jučer saznali osvajača veteranskog dijela premijernog Trofeja Dinamo u Slavonskom Brodu, i sve putnike u polufinale seniorskog dijela, danas ćemo saznati i prvog osvajača seniorskog turnira.

No, krenimo s veteranima. Peugeotu Autoexpertu bilo je dovoljno i neriješeno protiv Restorana Oroz, no “Propeti lavovi” pobrinuli su se da utakmica završi bez prevelike drame i sa uvjerljivih 6:1 dignuli trofej namijenjen pobjedniku veterana, a danas će imati priliku osvojiti i duplu krunu. Hat-trick zabio je Tomislav Topalović, dok je po jedan pogodak zabio trojac iz familije KruljacAnte, Mirko i Slavko. Jedini pogodak za Oroz zabio je Alen Krištof.

U seniorskoj konkurenciji Sportsko udruženje Drinić je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici lagano prošao momčad Tipica slavivši sa 7:0. Do poluvremena Drinići su im zavukli tri gola, a do kraja utakmice sveukupno sedam. Raspoloženi su bili Dragan Vekić s tri pogotka te Dragan Sremac i Patrik Mijić s dva.

U polufinalu ih čeka AP Barišić koji je u najzanimljivijoj utakmici četvrtfinala na pogon Almedina Bundavice izbacio domaće Boyse, SB86-Percom. Zabio je Dino po jedan gol u svakom poluvremenu za ukupnih 2:0.

Najnapetiju utakmicu odigrali su AGROBIT Smokvin list i Peugeot Autoexpert – GOMBR. U vrlo izjednačenoj utakmici odlučio je jedan pogodak koji je djelo Josipa Mijića u 4. minuti. Njegovim golom GOMBR u polufinalu ide na MNK Brod 035 koji je s petardom izbacio drugu ekipu domaćih Boysa, SB86. Precizni su bili Jure Bogdanović, Josip Sušić, Robert Duspara te dva puta Nikola Cindrić.

Četiri polufinalista tako su uspjela sačuvati svoju mrežu netaknutom u četvrtfinalnim susretima, a danas su na rasporedu polufinala i borba za odličje nakon koje ćemo saznati povijesnog osvajača Trofeja Dinamo u Slavonskom Brodu!