Iza nas je i drugi sjajan dan na Trofeju Dinamo u Slavonskom Brodu. Gledatelji su imali šanse nazočiti izrazito izjednačenim utakmicama u skupini B nakon čega smo saznali dodatna dva četvrtfinalista, te se sada popunilo pola “kostura” nokauta.

Prvi su na teren izašli APP Barišić i AC Bilić – Caffe bar Dolcevita. Nevjerojatan uvod u susret imao je Dino Bundavica i preuzeo je u potpunosti show. Golovima u 8., 13. i 17. minuti sebi je osigurao hattrick, a APP Barišiću veliku prednost već do poluvremena. U nastavku se AC Bilić – Caffe bar Dolcevita budi i to naplaćuju u 25. minuti kada Hrvoje Pleša smanjuje prednost. Vremena do kraja nije bilo puno, bacili su sve u napad, ali izvukli su tek utješni gol Fabijana Lazarića u posljednjoj minuti za 2:3 poraz.

Nije AC Bilić – CB Dolcevita imao sreće ni sa ždrijebom – odmah nakon poraza već je morao odmjeriti snage s TIPICO-om. Suparnik je bio puno svježiji što se vidjelo posebno u nastavku susreta. Titulu najboljeg pojedinca definitivno je ponio Josip Zirdum. Najprije je u 11. minuti lijepim golom doveo TIPICO u prednost, da bi golom u posljednjoj minuti potvrdio pobjedu i prolaz u četvrtfinale.

Ostao je tek ogled između TIPICO-a i APP Barišića koji je odlučivao o prvom mjestu u grupi. TIPICO je ponovno počeo sjajno – već do 8. minute vodio je golovima Zirduma i Nikole Kruljca. Ipak, uzvraća Goran Jurić i to kako – dva gola u dvije minute za poravnanje već sredinom prvog dijela. Potpuni preokret za APP Barišić donio je Antonio Sekulić početkom nastavka, ali je Kruljac svojim drugim golom vratio stvari na početak, a utakmicu i konačni plasman u skupini u stanje potpune neizvjesnosti. U 28. minuti Anto Gudelj zabio je za APP Barišić gol koji je konačno prelomio utakmicu, te osigurao konačan rezultat, 3:4.

Nema predaha i turnir se nastavlja već danas!