Počeo je i Trofej Dinamo u Slavonskom Brodu, posljednji prije ljetne stanke i turnira na Dugavama koji će poslužiti kao uvertira za Šalatu.

Prvu, povijesnu utakmicu na TD-u u Brodu odigrale su SB86-Percom i Sportsko udruženje Drinić. Gledali smo izrazito napetu utakmicu u kojoj je Dragan Verić doveo Drinić u vodstvo, ali je Hrvoje Mišić do poluvremena poravnao rezultat. U nastavku su obje ekipe imale šanse, ali smo pristupili udarcima s “kreča”. Tamo je veću koncentraciju pokazalo Sportsko udruženje Drinić koje je s 4:3 rezultatom steklo bitnu prednost pred suparnikom za konačan plasman na ljestvici.

Nije bilo odmora za Drinić, i odmah nakon prvog dvoboja su izašli na okršaj s trećom ekipom iz skupine A – DNA Stric. Drinić je bio bolja ekipa i na kraju je zasluženo slavio s 5:3 čime je potvrdio prvo mjesto u skupini. Strijelci za Drinić bili su Ognjen Balgojević, Dragoslav Vučić, Verić i Ivan Ivanagić koji je bio precizan čak dva puta. Za DNA Stric, strijelci su bili Tomislav Kraljik, Slaven Kubaša i Tomislav Paradinović.

“Strikani” su nakon toga ušli u bitku za preostalo mjesto u četvrtfinalu, ali su ponovno izgubili istim rezultatom. Golovi Mateja Jovića, Mihaela Tomića i autogol Mateja Sivrića nisu im bili dovoljni, jer je raspucani Percom postigao čak pet golova. Prolaza vrijedne pogotke postigli su Josip Nižić,te  Sivrić i Nebojša Popović koji su po dvaput prevarili suparničkog vratara.

Predaha nema, a pred nama je dvostruki program. Najprije ćemo pogledati i uživati u turniru limača, a nakon toga će se odigrati i skupina B. Posjeta je već prvog dana bila sjajna, a već danas se nadamo još većoj publici!