Gusti tempo Trofeja Dinamo polagano se približava kraju. Nakon što je u subotu završen turnir u Kutini, a u nedjelju turnir na Knežiji, danas (u ponedjeljak) počinje šesti turnir u sklopu ovogodišnjeg natjecanja i prvi koji se održava u plavoj Slavoniji Trofej Dinamo u Slavonskom Brodu!

Turnir organiziraju naši Bad Blue Boysi iz Slavonskog Broda uz pomoć Grada i TZ Brodsko-posavske županije, a turnir će, između ostalog, biti i humanitarnog karaktera budući da će se na licu mjesta skupljati sredstva za renovaciju Osnovne škole Milana Amruša čime je turnir usuglašen s glavnim motivom i sloganom natjecanja “Vratimo djecu na sportska igrališta”.

Turnir se igra na jedinstvenoj lokaciji, na sjajnom sportskom kompleksu ŠRC Klasije (Borovska 1) smještenom neposredno kraj Brodske tvrđave u gradskom parku…

TD Slavonski Brod igra se u seniorskoj i veteranskoj kategoriji, a jučer je održan ždrijeb seniorskog turnira koji kreće danas (ponedjeljak) utakmicama skupine A, a prijave za veterane traju do srijede 3. srpnja.

U skupini A nalazi se prva (dečki su nam rekli i bolja) od dvije ekipe lokalnih Boysa SB86 Percom (ujedno i jedni od favorita natjecanja), zatim jaka ekipa iz susjedne BiH Sportsko udruženje Drinić te ekipa iz Našica DNA Stric.

Od ostalih favorita treba napomenuti ekipu APP Barišić iz skupine C te ekipu Peugeot Autoexpert Gombr iz skupine D, dok bi daleko mogla dogurati i ekipa MNK Brod 035, juniori dojučerašnjeg prvoligaša koji su 2018. osvojili sve što se moglo osvojiti u kadetskom uzrastu…

U svakom slučaju, pred nama je šest dana vrhunskog malog nogometa (završnica bi se, osim ako nam kiša ne poremeti planove, trebala igrati u subotu, 6. srpnja) te pozivamo sve Slavonce, ali i sve zaljubljenike u plavu boju i mali nogomet iz ostalih županija da ove dane posjete ŠRC Klasije i poprate najjači malonogometni turnir….