Prvi ovogodišnji turnir Trofeja Dinamo u Petrinji imao je i humanitarnu notu, lokalni Bad Blue Boysi izradili su prigodne majice, naljepnice i privjeske koje su prodavali na turniru u Petrinji koji se igrao od 1. do 8. lipnja. Uz prodaju artikala Boysi su prikupljali i dobrovoljne donacije, a na kraju su sakupili 21180 kuna. Lucijina operacija održat će se 17. lipnja, a mi joj još jednom želimo da sve proše u najboljem redu i da može nastaviti s normalnim životom.

Hvala, Boysi, na akciji!

“Poštovani posjetitelji i sudionici malonogometnog turnira „Trofej Dinamo“ u Petrinji,

ovim putem htjeli bi vas informirati o konačnom rezultatu humanitarne akcije prikupljanja novčanih sredstava za pomoć  14-godišnjoj Luciji Antolčić. Kao što je već poznato Lucija boluje od vrlo progresivne skolioze kralježnice te je stoga jedini izlaz bio hitan operacijski zahvat koji je nakon niza uspješnih humanitarnih akcija i zakazan za 17. lipnja u „Specijalnoj bolnici Arithera“ u Zagrebu. Luciji držimo fige ka ozdravljenju i ne sumnjamo da će operacija uspjeti, a na nama je da se zahvalimo svima koji su na bilo kakav način sudjelovali u ovom plemenitom i hvalevrijednom činu. No ipak, posebne zahvale moramo uputiti „Karika tisku“, „Bole designu“, TZ Petrinja, DVD Novo Selo, KK Cedevita te organizatorima „Otvorenog prvenstva grada Zagreba u košarci 3×3“, koji su značajno pomogli u organizaciji i donacijama.

Ukupan iznos prikupljenog novca od prodanih majici te donacija koje smo pokrenuli je 21180 kuna te je predan obitelji Antolčić. Veselimo se sljedećem turniru „Trofeja Dinamo“ u našem kraju i vidimo se na tribinama našeg voljenog kluba!

Bad Blue Boys Sisak i Petrinja”