Jučer su u Petrinji odigrane tri utakmice skupine D seniorskog dijela turnira nakon kojih smo saznali dva nova sudionika četvrtfinala. Posljednja utakmica bila je izrazito burna. U prvom kolu Dječji Nogomet iz Jastrebarskog svladao je petrinjsko-zagrebačku ekipu Poliklinika Ribnjak-Autoškola Klindić s “nogometnih” 1:0 pogotkom Antona Grozdeka.

Dvoboj između Dječjeg Nogometa i Hotela Sport Ivanić završio je rezultatom 1:1 (Grozdek/ Haber), a Ivanić je bio bolji u raspucavanju šesteraca (koji su se raspucavali u slučaju da obje momčadi na kraju skupine od tri ekipe imaju jednak broj bodova) te je sve palo na zadnju utakmicu.

Poliklinici Ribnjak-AŠ Klindić igrala je samo pobjeda, a Hotelu Ivanić za prolaz je bio dovoljan i bod. Dvama pogocima Marija Crnčevića i Josipa Grubišića Poliklinika je stigla do prednosti od 4:0 i činilo se da je pitanje putnika u drugi krug riješeno.

No, ekipa iz Ivanića se vraća pogocima Marinića i Režabeka, a pet minuta do kraja dolazi do pravog meteža. Suci su prvo zbog grubog faula isključili igrača Ivanića, zatim je drugi isključen zbog prigovora na što je burno reagirala klupa, došlo je i do naguravanja nakon kojega su “Hotelijeri” napustili teren i riješili pitanje šestog četrvtfinalista 5:14 minuta prije kraja.

SKUPINA D:

1.Dječji Nogomet 110 2:1 4
2. Poliklinika Ribnjak – Autoškola Klindić 101 4:3 3
3. Hotel Sport Ivanić 011 3:5 1

Danas su na rasporedu utakmice skupine C seniorskog dijela turnira, a sa svojim nadmetanjem započinju i veterani. U srijedu je slobodan dan, a u četvrtak kreću utakmice četvrfinala.

NASTUPILI 3. lipnja:

Dječji Nogomet – Patrik Gugec, Antun Grozdek, Josip Ištuk, Dominik Cvišić, Matija Tolić, Tomislav Degač, Mislav Krišto
Poliklinika Ribnjak – AŠ Klindić – Draženko Pranjić, Domagoj Durlen, Ivan Herceg, Josip Grubeša, Vlado Andrijašević, Luka Davidović, Danijel Matković, Mario Crnčević i Danijel Peškir; Voditelj: Danijel Peškir
Hotel Sport Ivanić – Vrbanić, Haber, Krsnik, Kiđemet, Šeremet, Čuni, Marinić, Režabek; Voditelj: Tomislav Hadaš