Danas je zadnji dan prijava za Trofej Dinamo u Petrinji, koji ima najveći nagradni fond (30.000 kuna) i koji će trajati osam dana – od subote (1.6.) do subote (8.6.). Nakon što se danas u 18 sati zaključaju prijave, u Petrus Maraschino Baru održat će se ždrijeb skupina, a turnir počinje sutra u popodnevnim satima.

Zanimljivo, na dan otavranja turnira (1. lipnja) igra se finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama na madridskom Wanda Metropolitanu (21 sat), a na finalni dan turnira (subota, 8. lipnja) hrvatska nogometna reprezentacija igra kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv reprezentacije Walesa u Osijeku (15 sati).

Iako su nas iz UEFA-e i HNS-a kontaktirali sa zamolbom da premijestimo otvaranje i zatvaranje našeg turnira u Petrinji kako ne bismo zasjenili ova dva velika događaja, mi smo se naravno morali držati rasporeda, ali smo zainteresiranim posjetiteljima omogućili gledanje obje utakmice u Petrus Maraschino Baru čime smo (barem djelomično) zadovoljli krovne organizacije europskog i hrvatskog nogometa…

Vidimo se sutra u ŠRC Pigik!

(Foto: Youtube Screenshot)