Obavještavamo momčadi i publiku koji će sudjelovati na Trofeju Dinamo Petrinja kako će se turnir umjesto na teniskim terenima Športsko-rekreacijskog centra PIGIK održati u dvorani koja je u sklopu kompleksa.

Razlog je dakako loše vrijeme, zbog obilne kiše nismo bili u mogućnosti postaviti plavu podlogu, a loše vrijeme je najavljeno i u narednom periodu tako da bismo većinu turnira ionako trebali odraditi u dvorani koja ima vlastitu integriranu podlogu.

Dvorana je otvorenog tipa, smještena tik uz teniski teren na kojem se prvotno trebao odigrati turnir, tako da će ugođaj ostati isti.

Trofej Dinamo Petrinja je prvi turnir u sklopu Trofeja Dinamo 19, ima najveći nagradni fond za jedan individualni turnir (30.000 kn, od čega će 8.000 podijeliti veterani), za ugostiteljstvo se brine domaćin Maraschino Petrus Bar, a cijeli događaj imat će i humanitarni karakter – Bad Blue Boysi iz Siska i okolice skupljaju pomoć za malenu Luciju . Napravili su lijepe majice i stickere te će sav prihod od prodaje istih biti doniran Luciji, a na turniru će postaviti kutiju u koju će posjetitelji moći ubaciti dobrovoljni prihod za malenu Luciju.

Prijave za turnir traju do petka (31. svibnja) u 18 sati kada će se u Petrus Maraschino Baru, koji je u sklopu Centra, održati ždrijeb skupina. Na TD Petrinju možete se prijaviti OVDJE, trofejdinamo@gmail.com, u inbox službene Facebook stranice natjecanja, u inbox Trofeja Dinamo Petrinja ili na brojeve telefona 099 654 9384 (Mario) te 098 998 6129 (Marko).

Turnir počinje u subotu 1. lipnja, a završit će u subotu 8. lipnja.

Upiši se u povijest i #postanilegenda!