Osim što ima najbogatiji nagradni fond od svih individualnih turnira (30.000 kuna), Trofej Dinamo u Petrinji (01.06.-08.06) imat će i humanitarni karakter. Naime, naši Bad Blue Boysi iz Siska i okolice organiziraju skupljanje pomoći za mladu Luciju Antolčić koja boluje od teškog oblika skleroze kralježnice i potrebna joj je hitna operacija kako bi mogla nastaviti s normalnim životom kao i njezini vršnjaci.

Lokalni Boysi izradili su prigodne majice, naljepnice i podmetače za čaše koji će se za simboličnu cijenu prodavati na turniru, a sav prihod od njihove prodaje donirat će se za operaciju mmlade Lucije. Također, na turniru će biti postavljena i kutija u koju će svi posjetitelji moći ubaciti dobrovoljni prilog za potrebe operacije.

Dinamovci su nebrojeno puta do sada pokazali svoju humanitarnu notu i ujedinili se kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Za vrijeme turnira objavit ćemo dodatne inforamcije o ovoj humanitarnoj akciji kao i račun na koji ćete moći uplatiti dobrovoljne priloge.

> OBAVIJEST: TD Petrinja seli u dvoranu

Sve informacije o Trofeju Dinamo Petrinja i kako se prijaviti pronađite OVDJE.