Jučer je TD Črnomerec koji se igra u spomen na našeg dragog Čulju zabilježio 6 veteranskih, te jednu seniorsku utakmicu.

Prvi su na teren izašli CB Mellis Ožujsko i Šercerova. Već u trećoj minuti Hrvoje Petriško doveo je “Pivice” u vodstvo, a uskoro je Ivo Orešković povećao vodstvo. Rezultat je smanjio Boris Konjević, ali je Petriško novim golom sačuvao čast najdraže mu birtije i donio vrijedna tri boda svojoj ekipi.

Pobjednici nisu imali odmora i ostali su na terenu kako bi odmjerili snage s kultnim Promotionplayem, jednim od favorita turnira. Višestruki osvajača Kutije Šibica dobro su krenuli u utakmicu, a precizan kao sat u podne bio je Alan Klakočer. Veselje nije dugo trajalo, jer je već nakon 2 minute hladan tuš stigao u vidu izjednačujućeg gola Željka Zajeca. Trenutak odluke zbio se u 12. minuti, kada je nogometno talentiraniji od dva “Žuta”, Ivan Višnić, donio svojoj momčadi prolaska vrijednu pobjedu.

Nakon toga je odigran i posljednji susret te skupine, onaj između Šercerove i Promotionplaya. Lopta nije ni krenula s centra, a već se koprcala u mreži Promotionplaya zahvaljujući bravuri Alana Bjelića. “Imperija uzvraća udarac” očito je najdraži film Klakočeru koji je s dva pogotka donio prednost svojoj ekipi. U petnaestoj minuti pala su čak tri pogotka – Mario Čižmek i Krešimir Radišić na jednoj, a Višnić na drugoj strani pogađali su za uzbudljivih 3:3. Na penalima, još je jednom precizan bio Klakočer. Tako su Promotionplay i CB Mellis Ožujsko osigurali plasman u četvrtfinale.

Nakon skupine C, saznali smo i putnike u iduću fazu natjecanja u skupini B. Gladne Oči izbacili su Glembayeve iz lektire pobijedivši ih s 2:0. Strijelac oba gola bio je Rajko Vidović.

Nakon tog okršaja, poznati restoran odmjerio je snage s Jelenovcem. Velik ulog uzeo je maha i gledali smo susret u stilu Catanije i Empolija kada razigravaju za ostanak u Seriji A – nula k’o kuća! Pristupilo se kaznenim udarcima, a tamo je Stipe Brnas pokazao hladnokrvnost finskog serijskog ubojice. S druge strane, noga je zadrhtala Željku Starčeviću i Oči su time osigurale plasman u iduću rundu natjecanja.

Tamo im se pridružio baš Jelenovac koji je svladao Glembayeve. Utakmica je dobro počela za Krležine pulene, te su golom Damira Kraljevića Marka poveli s 1:0. Mate Dragičević vratio je susret na “nulu”, da bi Kraljević ponovno zabio za vodstvo Glembayevih. Ipak, u zadnjih 10 minuta gledali smo pravi Blitzkrieg Jelenovca koji je s četiri gola došao do uvjerljive pobjede. Autogol Matije Mikeca, gol Dražena Bukovca i još dva Dragičevića koji je pokazao zašto je bio velika Dinamova nada konačno su prelomili susret.

Konačno, dan je zaključen dvobojem u seniorskom dijelu turnira, u kojem su FPZG i Promotionplay igrali direktan dvoboj za prolazak u četvrtfinale turnira. Znajući da im Damoklov mač visi nad vratom, studenti su skupili glave nakon teškog poraza u prvom kolu te su golom Daniela Matka odlučili susret u svoju korist.

Danas je pred nama izrazito bogat dan!

Već u 9 sati na teren će izaći Tiskara Dikopa i Cvjetno Pinkdroids u utakmici koja bi mogla odlučiti putnike u četvrtfinale seniorskog dijela natjecanja, a odmah potom će Tiskara izaći na megdan Cvjetno poliklinici Milojević i znat ćemo čitav rasplet u toj skupini. U 10:20 Niskogradnja Veverec pokušat će osujetiti plan Playbox Mr. Jacka da se plasira daje, a iza toga će se odigrati sva tri susreta jedine “neotvorene” veteranske skupine, one u kojoj se nalaze Apartmani Varjačić, Krajiška i Cvjetno poliklinika Milojević.

Nakon kratke pauze, počinje i ono pravo, sama završnica turnira! Dječji Nogomet tek čeka svog suparnika, kao i Poliklinika Ribnjak – Autoškola Klindić koja igra iza njih. Nakon toga slijedi pauza nakon koje će Krajišnici odigrati svoju četvrtfinalnu utakmicu, a potom će na teren opet veterani. Promotionplay tek treba saznati svog protivnika u 20 sati, dok će CB Lula Ožujsko i Jelenovec zatvoriti pretposljednji dan drugog ovogodišnjeg Trofeja Dinamo.

Pozivamo  Vas da u što većem broju dođete sparne dane provesti uz hladno Karlovačko i odličan nogomet. Što drugo pravi muškarac može raditi subotom?